showroom

SHOWROOM

Naast onze nieuwe Mazda modellen en nieuwe Fiat bedrijfswagens, vindt u in onze showroom ons occasion aanbod. Het wisselende aanbod van occasions biedt u een ruime keuze. Verschillende merken, modellen, prijzen en kleuren.  

Zo is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. De occasions boven €4500,- worden alleen verkocht met BOVAG garantie. Alleen op deze manier kunnen wij u de service en de zekerheid bieden die Vakgarage Hartgerink en Klomp zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Als er in de eerste 6 maanden iets aan u auto mankeert wordt dit gewoon verholpen, gewoon zoals het hoort. Ook worden deze auto`s afgeleverd met een grote beurt en een nieuwe APK tevens krijgt u 1 jaar mobiliteitsgarantie die geldig is in heel Europa.

Voor dit afleveringspakket rekenen we € 495,- , wilt u eventueel de auto compleet gepolijst en in de Waxoyl gepoetst hebben betaald u € 300,- extra en wanneer u ook nog de garantie verlengd wil hebben naar 12 maanden komt er nog € 200,- bij. Tevens is er ook een mogelijkheid om voor het budget tarief te gaan, dan praten we over een meeneemprijs en komt er € 295,- kosten rijklaarmaken bij om vervolgens alleen olie en filter te vervangen, min. 6 maanden APK en wassen / uitzuigen.

Ook kunnen wij samen met u zoeken in onze BOVAG-occasion database. U kunt op uw gemak "shoppen" terwijl kinderen zich kunnen vermaken in ons kinderhoekje. Aan onze gezellige koffiebar kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig nadenken om tot een goede koopbeslissing te komen.

Wij kunnen via ons uitgebreide netwerk van VAKGARAGE en BOVAG de juiste auto voor u vinden. Kleine moeite, groot plezier, want het voordeel is dat wij de historie checken, het transport verzorgen en de BOVAG-GARANTIE en Hartgerink en Klomp service regelen wij voor u!