Werkplaats

Het Vakgarage onderhoudssysteem is merkonafhankelijk en speciaal op maat gemaakt voor auto's, bedrijfswagens en campers welke niet meer in de fabrieksgarantie vallen. U bepaalt zelf welke vorm van onderhoud u wilt en de kosten zijn vooraf al duidelijk. 

APK € 29,-
Alleen olie en oliefilter € 99,-
APK Plus, inclusief afmelden € 149,-
APK Extra, inclusief afmelden € 225

 Is de garantie nog geldig op uw auto, bedrijfswagen of camper, neemt u dan contact met ons voor het voorgeschreven fabrieksonderhoud. Alleen zo blijft de garantie van kracht.

Onze universele werkplaats werkt met een enthousiast team aan monteurs en iedere monteur heeft ook zijn eigen specialisme. Ben is 1ste monteur APK keurmeester en is al ruim 25 jaar onze all round autotechnicus. Richard is 1ste monteur en weet alle’s over ruitvervanging en ruitreparaties, want ook deze werkzaamheden voeren we zelf uit. Martijn is 2de monteur en is onze specialist op het gebied van banden, uitlaten en remmen. Nick is 1ste monteur en al het voorkomend onderhoud uit aan alle merken personen en bedrijfswagen uit. Richard is 1ste monteur APK keurmeester en is onze Airco specialist, hij heeft zijn Stek certificaat en kan alle voorkomende reparaties uitvoeren aan uw aircosysteem. Raymon is de werkplaatschef en uw aanspreekpunt voor alle technische vragen.

U leest het goed, met deze bezetting kunnen we u de beste service en kwaliteit leveren die uw auto nodig heeft. We staan graag voor u klaar