VG_Hartgerink_en_Klomp_werkplaats.jpg

Werkplaats

Het Vakgarage onderhoudssysteem is merkonafhankelijk en speciaal op maat gemaakt voor auto's, bedrijfswagens en campers welke niet meer in de fabrieksgarantie vallen. U bepaalt zelf welke vorm van onderhoud u wilt en de kosten zijn vooraf al duidelijk. 

APK € 50,-
Alleen olie en oliefilter € 125,-
APK Plus, inclusief afmelden € 175,-
APK Extra, inclusief afmelden € 250,-

 Is de garantie nog geldig op uw auto, bedrijfswagen of camper, neemt u dan contact met ons voor het voorgeschreven fabrieksonderhoud. Alleen zo blijft de garantie van kracht.

Onze universele werkplaats werkt met een enthousiast team aan monteurs en iedere monteur heeft ook zijn eigen specialisme. Ruud is 1ste monteur APK-keurmeester heeft al ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. Menno is 1ste monteur en APK-keurmeester en weet alles over ruitvervanging en ruitreparaties, want ook deze werkzaamheden voeren we zelf uit. Dani is 1ste monteur en APK-keurmeester is onze specialist op het gebied van banden, uitlaten en remmen. En dan hebben we ook nog Michael, hij is ook 1e monteur, maar dan helemaal op het gebied van bedrijfswagen tot 3500 kg. Martijn en Carlo zijn onze monteurs in opleiding, maar zijn al volledig gespecialiseerd in airco systemen.  Ze kunnen alle voorkomende reparaties aan uw aircosysteem doen en uiteraard ook het systeem reinigen en voorzien van een nieuw interieur filter. Raymon is de werkplaatschef en uw aanspreekpunt voor alle technische vragen.

U leest het goed, met deze bezetting kunnen we u de beste service en kwaliteit leveren die uw auto nodig heeft. We staan graag voor u klaar