Verkoop_header.png

Showroom

Naast onze nieuwe Mazda modellen en nieuwe Fiat bedrijfswagens, vindt u in onze showroom ons occasion aanbod. Het wisselende aanbod van occasions biedt u een ruime keuze. Verschillende merken, modellen, prijzen en kleuren.

Zo is er altijd wel een auto die aan uw wensen voldoet. De occasions boven €4500,- worden alleen verkocht met 12 maanden BOVAG garantie. Alleen op deze manier kunnen wij u de service en de zekerheid bieden die Vakgarage Hartgerink en Klomp zo hoog in zijn vaandel heeft staan.

Als er in de eerste 12 maanden iets aan u auto mankeert wordt dit gewoon verholpen, gewoon zoals het hoort. Ook worden deze auto`s afgeleverd als u dat wenst met een grote beurt en een nieuwe APK tevens krijgt u 1 jaar mobiliteitsgarantie die geldig is in heel Europa.

Voor dit afleveringspakket rekenen we € 895,- , in dit pakket zit natuurlijk ook dat de auto compleet wordt gepoetst en de brandstoftank wordt geheel afgevuld. Daarnaast ontvangt u 10% korting op accessoires en op de eerst volgende service beurt.

Staat de auto van uw dromen er niet tussen, dan kunnen wij samen met u zoeken in onze BOVAG-occasion database. U kunt op uw gemak "shoppen" terwijl kinderen zich kunnen vermaken in onze kinds play ground. 

In onze gezellige koffielounge kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig nadenken om tot een goede koopbeslissing te komen.

Wij kunnen via ons uitgebreide netwerk van VAKGARAGE en BOVAG de juiste auto voor u vinden. Kleine moeite, groot plezier, want het voordeel is dat wij de historie checken, het transport verzorgen en de BOVAG-GARANTIE / HARTGERINK EN KLOMP SERVICE voor u regelen!

Of te wel, ook voor een mooie occasion bent u bij ons op het juiste adres.